Ключові характеристики
Переваги ІЧ-сушарки
Для яких продуктів підходить?
HotRay™
Продуктивна, економічна інфрачервона сушарка для продуктів.
Вартість:
знижка 1 175 грн783 грн
Нова Пошта, Укрпошта, самовивіз за адресою: Київ, вул. Щусєва, 36 - дивитися карту
Доставка за рахунок отримувача
Гарантійне обслуговування: 12 міс. з дати покупки.
Опис:
Продуктивна, економічна інфрачервона сушарка для продуктів.
Використовувати лише у приміщенні.
Вироблено в Україні згідно ТУ У 27.5-2851504753-001:2022.
Додаткові "зимові" функції:
- Загальний обігрівач для невеликих приміщень 2 - 4 м2 (горизонтальне або вертикальне положення на будь-якій поверхні/вага 300 гр.).
- Локальне обігрів у будь-якій площі (повісити навпроти робочого місця, під столом, тощо).
- Сушка мокрої білизни (бесконтактний спосіб).
- Сушка одягу (безконтактний спосіб).
Характеристики:
- Нагріваючий елемент: аморфна стрічка зі сплаву HKBRS (FeNiCoCrSiB)
- Розміри: 1000*500 мм
- Вага: до 0,3кг
- Потужність: 250 Вт
- Робоча напруга: 220-230 В
- Частота: 50 Гц
- Технічний ресурс: 50 000 час
- Тем-ра поверхні: 60°С
- Ступінь захисту: IP-44
- Довжина інфрачервоної хвилі: 8-15 мкм
- Кут розсіювання випромінювання: 45°
- Довжина електричного кабелю: 2м
Чому варто вибрати інфрачервону сушарку?
Інфрачервоне випромінювання активно впливає на молекули води, а не на тканину продукту. Це підвищує ефективність і дозволяє сушити овочі та фрукти всього при 60 °C.
Завдяки такому принципу вдається максимально зберегти вітаміни, корисні речовини і смакові якості продуктів. Крім цього, під час інфрачервоного сушіння з продуктів видаляються шкідливі мікроби.
Велика площа нагрівального елемента (близько 90% площі сушилки) забезпечує рівномірний прогрів і тепловіддачу.
Часті запитання
Застосування аморфної стрічки дозволило отримати показники ефективності вище, ніж у стандартних сушарок, а споживання електрики знизити вдвічі!
2. Застелити поверхню сушарки пергаментом та розкласти продукти.
3. Під час сушіння немає потреби перевертати продукти, хоча це може дещо прискорити процес.
2. Рекомендується для підвищення ефективності класти під сушарку будь-який вид теплоізоляції з термостійкістю вище 80 градусів. Відмінно підходить фольга для запікання.
3. Поверх сушарки постелити пергаментний папір.
4. Розкласти продукти рівномірно площею сушарки.
2. Не використовувати у вологому приміщенні та на вологій поверхні.
3. Не накривати металевими листами та фольгою.
4. Не дряпати та не пошкоджувати ізоляційний шар.